Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2016-09-21
|
Kategorier:

Nyheter

Byggstatus i Östergötland

IP-Only arbetar för fullt med att bygga fibernät i Östergötland. En del arbete kvarstår men snart är vi där. Nedan ger Stadsnätschef Pär Ljunggren en kort lägesbeskrivning om byggstatusen i några av områdena: Vikbolandet, Arkösund och Jonsberg.

Vikbolandet
Allt går enligt plan och vi gräver just nu i Vikbolandets tätorter. Igår, tisdag den 20 september, anslöt vi regionnätet från Norrköping och ut på Vikbolandet till vårt stamnät som löper utmed E4:n.
Så under de närmsta veckorna kan vi påbörja driftsättningen av de första kunderna i Ljunga och Östra Husby. Inom kort kommer vi också att starta upp grävarbetet på Vikbolandets landsbygd. För närvarande arbetar vi med att samla in alla de markavtal och tillstånd som krävs innan vi kan börja gräva.

Arkösund
Grävarbetena i tätorten Arkösund påbörjas inom kort och kommer till största delen att bli klart under hösten 2016, beroende lite på när vintern kommer, men om allt går enligt plan så kommer inte mycket arbete kvarstå där efter nyår. Norrköping Vatten och Avfall jobbar just nu med att bygga klart stamnätet till Arkösund, men det är några kortare sträckor kvar där de behöver gräva och utföra en del sprängningsarbete.

Informationsmöte i Jonsberg
Den 18 oktober kl. 18.00 kommer vi att ha ett informationsmöte för Jonsbergsområdet. På plats finns representanter från kommunledningen, Norrköping Vatten och Avfall, IP-Only och byNet, som är en del av IP-Only. Vi återkommer inom kort med lokal för mötet.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan