Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2016-11-19
|
Kategorier:

Nyheter,

Norrköping

Byggbeslut för Vikbolandet, Norrköpings kommun

Vi kan med glädje meddela att vi nu har tagit byggbeslut i Jonsbergs församling med omnejd på Vikbolandet, Norrköping. Det innebär att vi just nu kartlägger hela området och ritar ut var fibernätet ska gå samt planerar sträckorna vi behöver gräva.

För att kunna ansluta Vikbolandet till vårt rikstäckande fibernät behöver vi gräva långa sträckor genom skog och åkermark. Därför behöver vi även ansöka om ett stort antal markavtal och grävtillstånd från både privata och kommunala markägare samt Trafikverket, och vi kommer inom kort ta kontakt med berörda markägare för att tillsammans gå igenom byggnationen av fibernätet.

När vi har alla tillstånd och avtal som vi behöver för att kunna gräva kommer du som har beställt fiber bli kontaktad av våra erfarna projektledare för att tillsammans planera installationen av fiber i din fastighet.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum: kundservice.ip-only.se.

Här befinner vi oss:

Tidslinje_planering_highres

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan