Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2017-01-16
|
Kategorier:

Nyheter

Byggstatus i Norrköpings kommun

Nedan kan du läsa var vi befinner oss i fiberresan för pågående byggnationer i Norrköpings kommun.

Arkösund, Ljunga och Östra Husby tätort
Nu är det nya fibernätet färdigbyggt och driftsatt, och i Arkösund pågår just nu de allra sista testkörningarna. Genom vårt öppna fibernät kan du nu välja mellan olika tjänsteleverantörer för internet, TV och telefoni.

Hur beställer jag?
Du kan se vilka tjänster och leverantörer du kan välja mellan i vår tjänsteportal. Portalen kan du nå på två sätt – antingen genom att ansluta en nätverkskabel till din dator och till nätverksuttaget och skriv in IP-Only i adressfältet i webbläsaren. Du kommer då till tjänsteportalen, som automatiskt visar utbudet för just din adress. I tjänsteportalen kan du enkelt jämföra, välja och beställa tjänster. Om du har tillgång till internet och inte har en nätverkskabel kan du istället skriva in www.ip-only.se/portal i din webbläsare. Du får då själv ange din adress för att kunna se vilka tjänster du kan välja bland.

Här befinner vi oss:

Tidslinje_aktivering_highres

Eggeby och Ljunga med omnejd
IP-Only Östergötland i samarbete med byNet, en del av IP-Only, har tagit byggbeslut för Eggeby och Ljunga med omnejd, och för närvarande befinner vi oss i projekteringsfasen. Det innebär att vi just nu kartlägger hela området och ritar ut var fibernätet ska gå samt planerar sträckorna vi behöver gräva. Vi har också påbörjat arbetet med att hitta en underleverantör som kan leverera den kvalitet vi kräver. För att kunna ansluta området till vårt rikstäckande fibernät måste vi gräva långa sträckor. Därför behöver vi även ansöka om ett stort antal markavtal och grävtillstånd från både privata och kommunala markägare samt Trafikverket. Så snart vi kontrakterat en underleverantör och har alla tillstånd och avtal som vi behöver för att kunna gräva börjar vi bygga ut fibernätet.

Här befinner vi oss:

Tidslinje_planering_highres

Här kan du läsa mer om fiberresan. Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum: kundservice.ip-only.se

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan