Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-05-16
|
Kategorier:

Nyheter,

Norrköping

Byggstatus i Vikbolandet

Förberedelserna inför byggnationen i Norrköping och Vikbolandet fortsätter. Vi har i dagsläget runt 1 000 kunder installerade och under sommaren ansluts ytterligare ett hundratal kunder. Vi har 80 procent av markavtalen och tillstånden på plats i hela området, vilket är mycket positivt.

Under vintern och under våren har vi även arbetat intensivt med att se över projekteringen och nätplaneringen och för att på bästa sätt bygga ut fibernätet i Vikbolandet. Som resultat av detta har vi behövt ta ett omtag och planera om flertalet grävsträckor samt etappindela områdena i mindre och fler etapper än tidigare, därmed har byggstarten dragit ut på tiden. Vi beklagar detta.

Enligt vår nya byggplan kommer vi att utgå från stamnätet som är förlagt längst med riksväg 209, mellan Norrköping och Arkösund. Längs med stamnätet bygger vi ut områdesnätet för att ansluta de fastigheter som beställt fiber från oss.

Vi ser även över möjligheten att prioritera de områden där kopparnätet inom kort släcks ned. Det är många fastigheter som berörs och vår ambition att hinna ansluta så många fastigheter som möjligt innan nedsläckningen av kopparnätet.

Utbildningstillfällen
Under hösten 2018 kommer IP-Only att genomföra ett antal kostnadsfria utbildningstillfällen för seniorer där det finns möjlighet att lära sig mer om internet och IT-tjänster. Det kommer även fler tillfällen under 2019. Vi återkommer med detaljer kring utbildningen.

Snart finns vi lokalt!
Från juni är du välkommen att träffa oss på vårt projektkontor i Vikbolandet, Östra Husby bygdegård, Bossgårdsvägen 35.

Här kan du läsa mer om hela fiberresan. Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan