Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-06-15
|
Kategorier:

Nyheter,

Norrköping

Byggstatus i Eggeby & Ljunga med omnejd

Byggnationen av fibernätet i Eggeby och Ljunga med omnejd är nu i slutfas. Vi arbetar just nu med att förlägga fibern längst med de sträckorna som återstår för att successivt driftsätta fibern hos återstående hushåll. Detta arbete kommer pågå under hela sommaren och driftsättning sker löpande.

Parallellt arbetar vi även med återställning i området, vi återställer de gator och andra ytor som vi behövt gräva upp under utbyggnaden av fibernätet.

Utbildningstillfällen 
Under hösten 2018 kommer IP-Only att genomföra ett antal kostnadsfria utbildningstillfällen där det finns möjlighet att lära sig mer om internet och IT-tjänster. Det kommer även fler tillfällen under 2019. Vi återkommer med detaljer kring utbildningen.

Nu finns vi lokalt! 
Nu är du välkommen att träffa oss på vårt projektkontor på Vikbolandet, Östra Husby bygdegård, Bossgårdsvägen 35. Besökstider: tisdagar 09-12 samt torsdagar 13.30–16.00

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan