Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-06-15
|
Kategorier:

Nyheter,

Norrköping

Byggstatus i nordvästra Vikbolandet

Som vi tidigare meddelat kommer byggnationen i Norrköping och Vikbolandet ske etappvis. De sex projekt kommer delas upp i ett stort antal deletapper för ett effektivare arbetssätt. Vi kommer successivt färdigställa varje deletapp för att löpande arbeta oss vidare.

Arbetet kommer utgå från stamnätet som är förlagt längst med riksväg 209 och Skenäsvägen, mellan Norrköping och Arkösund. Längs med stamnätet bygger vi ut områdesnätet för att ansluta de fastigheter som beställt fiber från oss.

I ditt område ser vi just nu över nuvarande projektering, det arbetet sker fram till hösten 2018 då vi beräknar att byggnationen ska återupptas. Hela nordvästra Vikbolandet beräknas färdigställas löpande under 2019.

Utbildningstillfällen 
Under hösten 2018 kommer IP-Only att genomföra ett antal kostnadsfria utbildningstillfällen där det finns möjlighet att lära sig mer om internet och IT-tjänster. Det kommer även fler tillfällen under 2019. Vi återkommer med detaljer kring utbildningen.

Nu finns vi lokalt! 
Nu är du välkommen att träffa oss på vårt projektkontor på Vikbolandet, Östra Husby bygdegård, Bossgårdsvägen 35. Besökstider: tisdagar 09-12 samt torsdagar 13.30–16.00

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan