Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-06-15
|
Kategorier:

Nyheter,

Norrköping

Byggstatus i östra Husby

I östra Husby beräknar vi komma igång med arbetet under juni, för att effektivisera arbetet har vi delat in området i mindre etapper. Vi kommer successivt arbeta oss vidare etapp för etapp inom området.

Arbetet kommer påbörjas kring noden i som är placerad i Reseberga och östra Husby. Noden är knytpunkten som kopplar samman området med vårt öppna fibernät som löper genom Sverige. När det arbetet är klart kommer vi börja ansluta kunder successivt i de områden där grävarbetet är klart.

Vi beräknar att hela området färdigställs tills slutet av 2019, driftsättning kommer ske löpande fram till dess.

Utbildningstillfällen 
Under hösten 2018 kommer IP-Only att genomföra ett antal kostnadsfria utbildningstillfällen där det finns möjlighet att lära sig mer om internet och IT-tjänster. Det kommer även fler tillfällen under 2019. Vi återkommer med detaljer kring utbildningen.

Nu finns vi lokalt! 
Nu är du välkommen att träffa oss på vårt projektkontor på Vikbolandet, Östra Husby bygdegård, Bossgårdsvägen 35. Besökstider: tisdagar 09-12 samt torsdagar 13.30–16.00

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan