Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-06-15
|
Kategorier:

Nyheter,

Norrköping

Byggstatus i sydvästra Vikbolandet

Som vi tidigare meddelat kommer byggnationen i Norrköping och Vikbolandet ske etappvis. De sex projekt kommer delas upp i ett stort antal deletapper för ett effektivare arbetssätt. Vi kommer successivt färdigställa varje deletapp för att löpande arbeta oss vidare.
Arbetet kommer utgå från stamnätet som är förlagt längst med riksväg 209, mellan Norrköping och Arkösund samt östra Husby till Stegeborg. Längs med stamnätet bygger vi ut områdesnätet för att ansluta de fastigheter som beställt fiber från oss.

Under hösten kommer vi färdigställa projekteringen av området, vi kommer även samla in resterande markavtal och tillstånd från myndigheter så det är på plats innan byggnationen startar. Vi beräknar återuppta byggnationen i slutet av 2018, förutsatt att alla avtal och tillstånd är på plats. Byggnationen är planerad att slutföras under 2019.

Utbildningstillfällen 
Under hösten 2018 kommer IP-Only att genomföra ett antal kostnadsfria utbildningstillfällen där det finns möjlighet att lära sig mer om internet och IT-tjänster. Det kommer även fler tillfällen under 2019. Vi återkommer med detaljer kring utbildningen.

Nu finns vi lokalt! 
Nu är du välkommen att träffa oss på vårt projektkontor på Vikbolandet, Östra Husby bygdegård, Bossgårdsvägen 35. Besökstider: tisdagar 09-12 samt torsdagar 13.30–16.00

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan