Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-06-21
|
Kategorier:

Nyheter,

Söderköping

Byggstatus i Söderköpings kommun

Ramsdal – södra Finnö, Bråta – Börrum & Skåra, Sverkersholm till Stegeborg

I Söderköping pågår fiberutbyggnaden just nu för fullt. Vi har ett flertal pågående projekt och för att effektivisera utbyggnaden har vi delat in samtliga projekt i mindre delområden. Vi kommer successivt arbeta oss vidare delområde för delområde inom kommunen och innan vi påbörjar nästa delområde är det viktigt att alla markavtal och tillstånd är på plats, på så vis kan vi löpande färdigställa och driftsätta hela Söderköping till vårt rikstäckande fibernät.

Just nu arbetar huvudsakligen med att gräva ned fiber i marken samt med tomtprojekteringen hos dig som beställt en fiberanslutning. Det innebär att du tillsammans med vår entreprenör planerar installationen av fiber i din fastighet.

För att hålla tempot uppe börjar vi även gräva ned fibern i takt med tomtprojekteringen. Vi har ett tiotal arbetslag som arbetar med att bygga ut fibernätet i Söderköping för att ansluta din fastighet till vårt rikstäckande fibernät.

Har du ännu inte fått ett inbokat möte för genomgång av fiberinstallationen hos dig kommer du bli kontaktad av vår entreprenör.

Notera att det är viktigt att fibermottagaren är kopplad till ett eluttag (grön PWR-lampa lyser) efter installationen. Detta för att vi ska kunna testa och se att signalen kommer fram när det är dags för driftsättning. Då kommer den sista delen av installationen gå smidigt och vi kommer inte behöva besöka din bostad igen

Vi återkommer löpande med mer information.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan