Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-08-31
|
Kategorier:

Nyheter,

Motala

Information om fiberutbyggnaden i Motala kommun

Vi och Motala kommun har tidigare tecknat ett samverkansavtal avseende fiberutbyggnaden. Detta innebär att vi gemensamt tittar på alternativ och förutsättningar för att Motala kommuns invånare och företag ska ha möjlighet och få tillgång till en fiberanslutning och tillgång till framtidens digitala infrastruktur med välfärdstjänster.

Fiberutbyggnaden i Motala kommun är som i övriga delar av Sverige, ett stort och komplext projekt.

IP-Only och företrädare för Motala kommun har haft ett flertal möten under våren och sommaren och genomför nu gemensamt en utökad analys av behov och möjligheter för ett heltäckande fibernät i kommunen.

Vi ser bland annat över möjligheter med befintliga rör i marken där vi kan förlägga vår fiber. På så vis kan vi spara på miljön genom att inte behöva gräva där befintliga rör redan finns.

Vi har tidigare haft som målsättning att påbörja byggnationen under 2018, dessvärre kommer inte det vara möjligt då vi inte har alla tillstånd från berörda myndigheter och markägare som krävs, innan en projektstart kan ske. Vår förhoppning blir därför att utbyggnaden ska påbörjas under våren 2019.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan