Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-09-12
|
Kategorier:

Nyheter,

Söderköping

IP-Only ny kommunikationsoperatör i Söderköpings kommun

IP-Only har enligt tidigare information tecknat avtal med Söderköpings kommun om att från den 1 oktober 2018 överta Telia Companys roll som kommunikationsoperatör i Söderköpings kommun.

Sedan tidigare har vi, IP-Only, på uppdrag av Söderköpings kommun ansvarar för drift, förvaltning och utbyggnad av fibernätet. Genom att överta rollen som kommunikationsoperatör blir IP-Only helhetsleverantör då ansvaret för leverans av bredbandstjänster för internet, telefoni och TV också ingår.

Flytt från Telia Company till IP-Only – planering och genomförande
Under september och oktober månad kommer vår utrustning att installeras parallellt med den utrustning som idag används av Telia Company. Det förberedande arbetet kommer inte att påverka den befintliga leveransen av tjänster från Telia Company AB.

Under oktober till mitten av december kommer omkoppling från Telia Company till IP-Only att ske. Omkopplingen kommer att delas upp i olika geografiska områden. Vid omkoppling från Telia Company till IP-Only kommer kortare avbrott att ske. Innan omkoppling sker kommer information sändas till berörda områden.

Befintliga tjänsteleverantörer kommer att fortsätta leverans av tjänster efter flytt från Telia Company till IP-Only. Vissa tjänster kan komma att påverkas.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan