Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-11-01
|
Kategorier:

Nyheter,

Söderköping

Byggstatus i Bråta - Börrum

Grävarbetet och förläggningen av fibernätet i Bråta är nu igång. Just nu arbetar vi med att gräva ned stamnätet som löper likt en motorväg genom hela Sverige för att få fram signalen till din fiberanslutning, så du kan surfa, titta på tv eller använda din hemtelefon. Grävarbetet startar vid Änghagen och Bråta, för att sedan arbeta oss vidare sydväst mot Ramsdal. Nästa steg kommer sedan bli att gräva ned fibern från Bråta och vidare i nordvästlig riktning, utmed väg 210.

I Söderköping har vi ett löpande arbete för att kvalitetssäkra byggnationen av fibernätet. Vi har därför ett antal kvalitetskontrollanter som löpande gör stickprov och ser till att allt går rätt till och att fibernätet byggs med rätt kvalité.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan