Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-12-13
|
Kategorier:

Nyheter,

Söderköping

Byggstatus i Söderköpings kommun

I Söderköping kommun har vi just nu tre stycken pågående projekt där byggnation av fibernätet pågår. Det är tre separata projekt men byggnationen i samtliga hänger ihop då vårt stamnät löper genom samtliga tre. Projekten löper från de östra delarna av Söderköping tätort via Bråta österut mot Södra Finnö och totalt rör det sig om drygt 1 500 hushåll.

Under hösten har vi haft en resursförstärkning i Söderköping vilket betyder att vår entreprenör Transtema Copiad har satt in fler gräv- och fiberblåslag för att kunna öka grävtakten. Grävarbete pågår på ett flertal platser i kommunen, i Ramsdal med omnejd arbetar vi just nu intensivt med att få fram signalen för att sedan kunna driftsätta fiberanslutningen hos ett hundratal hushåll.

Vi tycker det är viktigt att byggnationen sker på ett ordnat, säkert och med god kvalité. Därför har vi ett fortlöpande kvalitetsarbete som innebär att vi har stickprovskontrollanter ute på fält för att säkerställa kvalitén.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan