Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-06-19
|
Kategorier:

Nyheter,

Norrköping

Status för dig som kund i fiberprojektet Jonsberg med omnejd

Som vi tidigare kommunicerat var vår ambition att färdigställa fiberprojektet som din fastighet ingår i under 2019. Dessvärre har vi stött på utmaningar med markavtal vilket har inneburit att vi behövt projektera om delar av grävsträckorna, detta har medfört att projektet blivit försenat. Vi beklagar givetvis detta och gör allt vi kan för att påskynda byggnationen i området.

Status just nu är att vi är i slutfasen med projekteringen och snart är upphandlingen av entreprenör klar. Vi planerar att återuppta byggnationen i slutet av sommaren i år och driftsätta alla fiberanslutningar löpande under 2019. Det som återstår innan vi kan fortsätta grävarbetet är de sista avtalen och tillstånden från berörda myndigheter innan vi kan påbörja schaktarbetet.

För att effektivisera och kvalitetssäkra fiberutbyggnaden har vi delat upp fiberprojektet i delområden. På nedan karta visas de olika delområdena (sektorer), kartan och aktuell status för projektet kan även följas på ostergotland.ip-only.se

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan